Select Page

Genezing door verschillende plantaardige oliën. Dit wordt onwijs vaak gedeeld. Uit eigen ervaringen of van ervaringen van andere. Of andere mensen gaan er gewoon van uit dat het zo is. Zo schijnt hennepzaadolie kanker te kunnen genezen. Kanker gaat nog wel erg ver. Het is nog niet 100 procent zeker dat als je continu hennepzaadolie slikt de kanker volledig verdwijnt. Maar het kan wel bijdragen aan het proces. Hennepzaadolie kan wel andere dingen zoals wondjes, huidziekten, en gewrichtsaandoeningen verhelpen.

Voordelen van hennepzaadolie

Hennepzaadolie oftewel cannabis olie kan na 2 of 3 maanden geoogst worden. Doordat ze zo snel oogstrijp zijn kunnen er per jaar veel oogsten worden behaald. Ook de doelen van de hennepzaadolie is positief. Zo kan het hennepzaad worden gebruikt voor genezing. Ook kan er textiel van gemaakt worden en ander materiaal van gemaakt worden.

In hennepzaadolie zitten veel goede ingrediënten. In hennepzaadolie zitten namelijk omegavetzuren en eiwitbouwstenen. Ook bevat de olie goede vitamines. Door deze ingrediënten werkt de hennepzaadolie genezend.

Nadelen van hennepzaadolie

Hennepzaadolie wordt snel geassocieerd met softdrugs. Dit is niet nodig. Want deze hennep is een gezonde variant. Het heeft een genezende werking en zorgt ervoor dat je de juiste voedingstoffen in je lichaam hebt. Je kan ook niet stoned worden van hennepzaadolie. Hierdoor is hennepzaadolie allesbehalve een softdrug.

Er wordt beweerd dat hennepzaadolie de aanmaak van bloedplaatjes remt. Dit is niet heel goed voor het lichaam. Maar mensen die last van bloedstollingsproblemen hebben is het nog slechter. Daarom wordt hennepzaadolie voor deze mensen afgeraden.

Pompoenpitolie

Pompoenpitolie is een heerlijk middel. Het wordt gemengd met andere oliën of gemengd met andere voeding. Een ander groot voordeel van pompoenpitolie is dat het ontzettend gezond is. Pompoenpitolie is alleen gezond als er geen chemische stoffen zijn toegevoegd. Naast dit gezonde voordeel werkt pompoenpitolie ook genezend. Er zijn aanwijzingen dat pompoenpitolie koorts, spierpijn en pijn wegneemt.

Ingrediënten pompoenpitolie

Pompoenpitolie bevat verschillende ingrediënten. Want wat maakt pompoenpitolie nou zo gezond? In pompoenpitolie zitten vitaminen, mineralen en calcium. Ook bevat het aminozuren. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat je gezond wordt of gezond blijft. Het werkt genezend en zorgt voor een goede weerstand.

Pompoenpitolie of pompoenpitten kan je niet zomaar bakken of koken. Vaak wordt het door salades gemengd of door de muesli. Ook kunnen de pompoenpitten door smoothies worden gemengd. Pompoenpitolie heeft een unieke smaak. Het is een dikke substantie en heeft een sterke notensmaak. Hierdoor valt het niet met alles te mengen. Je moet zelf kijken wat je het lekkerst vindt en met welk ander middel je het wilt mengen. Zo geef je je eigen draai en kan je je eigen weerstand opbouwen. Ook kan je door een zeer natuurlijk middel genezen worden.