Gemakkelijk online BBQ vlees bestellen

Je kent het wel, is het in Nederland eindelijk weer eens een lekkere zomerdag en ontstaat het idee om te gaan barbecueën. Of misschien brachten de heerlijke barbecue luchten van de buren je wel op het idee.
Hoe dan ook, je gaat naar de supermarkt en ziet weer eens dat je niet de enige bent die wilt gaan barbecueën. Dan maar een andere supermarkt of de ietwat dure slager proberen. Misschien is er toch een simpelere oplossing… Ooit gedacht om online barbecue vlees bestellen?

Makkelijk , lekker en vers!

Barbecue vlees bestellen kan tegenwoordig heel eenvoudig en snel online. Je kunt er een compleet pakket bestellen met verschillende soorten vlees. Of je nou met 4,8 of 16 personen bent, er is voor ieder een passend pakket.
Een feestje of grote familie? Pakketten voor 24,32,40 of 48 personen zijn ook te bestellen. Een kinderpakket behoort ook tot de opties en zelfs vegetariërs kunnen van een barbecue genieten met een vegetarisch “vlees” pakket.

Als je nou denkt pakketten, pakketten? Zit daar wel in wat ik lust en wil? Geen zorgen want je kunt ook zelf wat samenstellen en een brede selectie aan vlees soorten los bestellen. Barbecue vlees bestellen is dus niet alleen makkelijk en bespaard u tijd. Maar ook nog is een goed gevuld bord want de keuze is reuze.

Meer dan alleen vlees

Als u online barbecue vlees gaat bestellen, denkt u misschien ‘maar dan moet ik alsnog naar de supermarkt?’ Niets is minder waar. Je kunt er namelijk niet alleen vlees bestellen maar ook:

  • Vis
  • Sauzen
  • Brood
  • Salades
  • Cadeaubon (voor als u iemand in het zonnetje wilt zetten)

Zo heb je dus een hele complete barbecue en hoef je ervoor niet eens de deur uit te gaan!

Wilt u doordeweeks barbecueën, zorg dan dat u van te voren besteld want de levering vindt alleen plaats op don-vrij en zaterdag tussen 08:00 en 18:00.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *